Hátizsákkal Latin-Amerikában

Clandestino

Clandestino

Clandestino – Tudósítások Latin-Amerikából

2012. szeptember 10. - Soltész Béla

Kedves olvasók: itt a vége. A Clandestino blog, ami 28 hónapon át heti rendszerességgel tudósított arról, hogy mi történt velem 14 hónapon át Latin-Amerikában, kifogyott a történetekből. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki olvasta, lájkolta, kommentelte a bejegyzéseket. Ha egyszer újra útnak indulok (például egy Brazília-Venezuela-Kolumbia-Ecuador tripet nagyon szívesen bevállalnék), annak is lesz lenyomata az interneten, de hogy ez nem a közeljövőben lesz, az is biztos.

Ahogy az előző bejegyzésben írtam, a blog legjobb szövegeiből könyv jelenik meg 2012 novemberében, a címe az lesz, mint a blognak: Clandestino - Egy év Latin-Amerikában. A Publikon kiadó adja ki, és az Alexandra könyváruházakban lehet majd kapni, 2990 forintért. Ma reggel adtam le a kéziratot. Ezzel kapcsolatban, illetve más, latin-amerikai témájú írásaimról a Clandestino Facebook-oldalán fogok hírt adni, ami a továbbiakban is rendszeresen frissülni fog. Ha még nem lájkoltad, lájkold, ezen a linken lehet elérni.

last1.jpg

A blog viszont a továbbiakban olyan mozdulatlanul fog dacolni az örökkévalósággal, mint Machu Picchu romjai. Ha egyszer régen olvastál egy bejegyzést, és nem találod, a jobb hasábban látható „Ennyi mindenről írtam már” doboz keresőkifejezései alapján remélem, hogy boldogulni fogsz. Ha pedig épp most találtál rá a blogra: Isten hozott, ez a blog a 2010-2011-ben Latin-Amerikában folytatott tanulmányaimról és utazásaimról szól. Ha a legelejétől szeretnéd elolvasni, vagyis Chilével kezdenéd, kattints ide. Ha Argentínával indítanál, ide. Ha Peruval és Bolíviával, ide. Ha Mexikóval, ide. Ha Kubával, ide. Ha a közép-amerikai banánköztársaságokkal, ide. Minden esetben a lap alján az „Előző oldal” feliratra kattintva az időben későbbi, a „Következő oldal” feliratra kattintva pedig az időben korábbi bejegyzések felé navigálhatsz. Az említett országok a fenti sorrendben követik egymást.

Ha pedig valami privát kérdésed lenne, írj nyugodtan a soltesz pont bela kukac gmail címre. Egy esetben ne írj: ha azt kérdeznéd, hogy jó hely-e Latin-Amerika, és jó ötlet-e odamenni. Erre a válaszom borítékolhatóan az lenne, hogy igen, és hajrá.  

 

Köszönöm a figyelmet. ¡Hasta siempre!

Soltész Béla

2010-2012

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clandestino.blog.hu/api/trackback/id/tr954727009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása